KecsAp Program

Szintrehozó a Matematika Intézetben

Az online konzultációkat a www.EduBase.hu-n fogod tudni megtekinteni. Egyszerűen csak látogass el a weboldalra és kattints a főoldalon található „BME CatchUp!" c. eseményre (www.edubase.hu/CatchUp/tanfolyam)!

 
Az eseményeken való részvétel regisztrációhoz kötött, ha még nem rendelkezel saját EduBase fiókkal, gyorsan regisztrálj egyet, vagy jelentkezz be mielőtt tovább haladnál. Ezt követően meg kell szerezned virtuális „jegyedet", ugyanis a streameket csak ezzel fogod tudni nézni. Amennyiben jelentkeztél a tanfolyamra kaptál egy egyedi kuponkódot. Nincs más teendőd, mint a rendezvény oldalán a jobb oldali, pulzáló gombra kattintasz és megadod a kapott karaktersorozatot, ezzel meg is szerezve a hozzáférésedet az EduPass tartalmakhoz, azaz a későbbi online előadásokhoz.

Megjegyzés: Az első 3 alkalommal a jegy 0 Ft lesz, ehhez semmiféle kuponkód nem lesz szükséges, de figyelj, mert ezeket a streameket a „BME CatchUp! DEMO" c. esemény (www.edubase.hu/CatchUp/bemutato) alatt találod! Itt szintén a pulzáló gombra kell kattintanod, de a kuponkód megadása helyett azonnal regisztráljuk hozzáférésedet.

Ha kicsit elbizonytalanodtál volna, hogy hogy kéne ezt pontosan csinálni, akkor itt egy kis segítség (képekkel és bővebb leírással): www.edubase.hu/CatchUp/segitseg
Csatlakozz facebook eseményünkhöz, hogy minden információt első kézből megtudj: www.edubase.hu/CatchUp/facebook
Az oldallal, annak használatával kapcsolatos kérdésekre pedig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen várjuk leveleiteket.
 

A online konzultációk menetrendje a következő lesz:

Augusztus 17-19.: Ingyenes részvétel! Elmúlt évek nulladik ZH feladatsorait oldjuk meg napi 2 órában.
Augusztus 20-21.: Szintén volt nulladik ZH feladatsorok napi 2 órában.
Augusztus 31. – Szeptember 4.: Gyakorlófeladatok napi 2 órában.

FONTOS: A közvetítések megtekintéséhez szükséged lesz egy számítógépre, legalább 2 megabites internetkapcsolatra és írószereidre. Az online konzultációk mobil eszközökről NEM elérhetőek!

BME MATEMATIKA INTÉZET

Cím: 1111 Bp., Egry József u. 1. | Tel: 06 1 463 2762 | Fax: 06 1 463 2761